Extraction and chromatographic analysis of tocopherols in raw vegetables.
Opis bibliograficzny
Extraction and chromatographic analysis of tocopherols in raw vegetables. [AUT.] IRENA PERUCKA, [RED.] KATARZYNA OLSZÓWKA. Acta Biochim. Pol. 2009 Vol. 56 supl. 2 s. 37.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ACTA BIOCHIMICA POLONICA 2009 Vol. 56 supl. 2, s. 37
Rok: 2009
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.actabp.pl/pdf/Supl2_09/Sessi…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 26530) wydawnictwo ciągłe #26530
PBN ID (hist.): 26530
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 31 października 2011 08:40 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:57 |