Extruded corn gruels containing linden flowers: quantitation of phenolic compounds and selected quality characteristics.
Opis bibliograficzny
Szczegóły publikacji
Streszczenia
Extrusion-cooking of plant materials may enhance antioxidant activity and improve health benefits. Selected antioxidant polyphenols in extruded corn gruels enriched with different amounts of linden flowers were determined by LC-ESI-MS/MS and quality characteristics were determined. Phenolic content increased with Tiliae inflorescentia addition and was not decreased by high-temperature extrusion. Linden flower incorporation into instant gruels should be limited to 10% to retain acceptable sensory properties.
Open Access
Linki zewnętrzne
Identyfikatory
Metryki
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 grudnia 2015 12:57 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 kwietnia 2021 08:25 |