Factors determining the quality of pork.
Opis bibliograficzny
Factors determining the quality of pork. [AUT.] PATRYCJA CHOMA, MAŁGORZATA ZAREK, MAGDALENA JAROSZ, MARCIN BANY. W: XIV Międzynarodowe Seminarium Studenckich Kół Naukowych na temat "Środowisko-Zwierzę-Produkt", IV Ogólnopolska Konferencja Doktorantów, Lublin, 4 kwietnia 2017 r 191. [Lublin], Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, [2017].
Szczegóły publikacji
Źródło:
XIV Międzynarodowe Seminarium Studenckich Kół Naukowych na temat "Środowisko-Zwierzę-Produkt", IV Ogólnopolska Konferencja Doktorantów, Lublin, 4 kwietnia 2017 r, 191
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie , [2017]
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 20 czerwca 2017 11:57 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 13 sierpnia 2019 00:09 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 41976) wydawnictwo zwarte #41976
PBN ID (hist.): 41976
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.