Factors modifying fatty acid composition in rapeseed (cultivar, harvest time).
Opis bibliograficzny
Factors modifying fatty acid composition in rapeseed (cultivar, harvest time). [AUT.] IZABELLA JACKOWSKA, JERZY TYS. Electron. J. Pol. Agric. Univ. 2006 Vol. 9 Issue 4 Ser. Agricultural Engineering s. 47, bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ELECTRONIC JOURNAL OF POLISH AGRICULTURAL UNIVERSTIES 2006 Vol. 9 Issue 4 Ser. Agricultural Engineering, s. 47
Rok: 2006
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 29 września 2008 09:45 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:28 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.ejpau.media.pl/volume9/issue…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 19658) wydawnictwo ciągłe #19658
PBN ID (hist.): 19658
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.