Fatty acid composition and cholesterol content of Japanese quail meat from different generations.
Opis bibliograficzny
Fatty acid composition and cholesterol content of Japanese quail meat from different generations. [AUT.] S. TAVANIELLO, G. MAIORANO, SEBASTIAN KNAGA, T. CANDIGLIOTA, ANDRZEJ WITKOWSKI, M. BEDNARCZYK. W: XXVI Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PB WPSA : Nauka praktyce drobiarskiej - praktyka drobiarska nauce : Materiały konferencyjne = XXVI International Poultry Symposium PB WPSA : Science for poultry practice - poultry practice for science : Conference proceedings, Kazimierz Dolny nad Wisłą, 08-10. 09. 2014 r. [Kazimierz Dolny], [b.w.], [2014]. - S. 47-48.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XXVI Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PB WPSA : Nauka praktyce drobiarskiej - praktyka drobiarska nauce : Materiały konferencyjne = XXVI International Poultry Symposium PB WPSA : Science for poultry practice - poultry practice for science : Conference proceedings, Kazimierz Dolny nad Wisłą, 08-10. 09. 2014 r,
Wydawca:
[b.w.], [2014]. - S. 47-48
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 marca 2014 15:03 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 8 marca 2019 11:14 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 32114) wydawnictwo zwarte #32114
PBN ID (hist.): 32114
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.