Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Fatty acid composition and cholesterol content of Japanese quail meat from different generations.

Opis bibliograficzny

Fatty acid composition and cholesterol content of Japanese quail meat from different generations. [AUT.] S. TAVANIELLO, G. MAIORANO, SEBASTIAN KNAGA, T. CANDIGLIOTA, ANDRZEJ WITKOWSKI, M. BEDNARCZYK. W: XXVI Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PB WPSA : Nauka praktyce drobiarskiej - praktyka drobiarska nauce : Materiały konferencyjne = XXVI International Poultry Symposium PB WPSA : Science for poultry practice - poultry practice for science : Conference proceedings, Kazimierz Dolny nad Wisłą, 08-10. 09. 2014 r. [Kazimierz Dolny], [b.w.], [2014]. - S. 47-48.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
XXVI Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PB WPSA : Nauka praktyce drobiarskiej - praktyka drobiarska nauce : Materiały konferencyjne = XXVI International Poultry Symposium PB WPSA : Science for poultry practice - poultry practice for science : Conference proceedings, Kazimierz Dolny nad Wisłą, 08-10. 09. 2014 r,
Wydawca:
[b.w.], [2014]. - S. 47-48
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:4 marca 2014 15:03
Ostatnia aktualizacja:8 marca 2019 11:14

Identyfikatory

BPP ID: (59, 32114) wydawnictwo zwarte #32114
PBN ID (hist.): 32114

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się