Fatty acid composition and content of tocopherols and carotenoids in raw and extruded grass pea (Lathyrus sativus L).
Opis bibliograficzny
Fatty acid composition and content of tocopherols and carotenoids in raw and extruded grass pea (Lathyrus sativus L). [AUT.] EUGENIUSZ R. GRELA, SORONSEN K. JENSEN, KIRSTEN JAKOBSEN. J. Sci. Food Agric. 1999 Vol. 79 Nr 15 s. 2075-2078, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of the Science of Food and Agriculture 1999 Vol. 79 Nr 15, s. 2075-2078
Rok: 1999
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 14:03 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://onlinelibrary.wiley.com/journal/…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 3628) wydawnictwo ciągłe #3628
PBN ID (hist.): 3628
Metryki
21,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,097
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.