Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Fatty acid composition and content of tocopherols and carotenoids in raw and extruded grass pea (Lathyrus sativus L).

Opis bibliograficzny

Fatty acid composition and content of tocopherols and carotenoids in raw and extruded grass pea (Lathyrus sativus L). [AUT.] EUGENIUSZ R. GRELA, SORONSEN K. JENSEN, KIRSTEN JAKOBSEN. J. Sci. Food Agric. 1999 Vol. 79 Nr 15 s. 2075-2078, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Journal of the Science of Food and Agriculture 1999 Vol. 79 Nr 15, s. 2075-2078
Rok: 1999
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 14:03

Identyfikatory

BPP ID: (46, 3628) wydawnictwo ciągłe #3628
PBN ID (hist.): 3628

Metryki

21,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,097
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się