Fatty acid profile and influence of oxythiamine on fatty acid content in Malassezia pachydermatis, Candida albicans and Saccharomyces cerevisiae.
Opis bibliograficzny
Fatty acid profile and influence of oxythiamine on fatty acid content in Malassezia pachydermatis, Candida albicans and Saccharomyces cerevisiae. [AUT.] ADAM TYLICKI, MAGDALENA SIEMIENIUK, PAWEŁ DOBRZYN, GRAŻYNA ZIÓŁKOWSKA, MAGDALENA NOWIK, URSZULA CZYŻEWSKA, ALEKSANDRA PYRKOWSKA. Mycoses, Suppl. (Berlin) 2012, Vol. 55 Issue 3 s. e106-e113, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1111/j.1439-0507.2011.02152.x
Szczegóły publikacji
Źródło:
Mycoses. Supplement (Berlin) 2012, Vol. 55 Issue 3, s. e106-e113
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 12 marca 2013 12:35 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 31 lipca 2018 13:13 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.1111/j.1439-0507.2011.02152.x
Strona WWW
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/220…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 29880) wydawnictwo ciągłe #29880
PBN ID (hist.): 29880
Metryki
25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,278
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.