Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Fatty acid profile in edible snail meat.

Opis bibliograficzny

Fatty acid profile in edible snail meat. [AUT.] KRZYSZTOF SZKUCIK, MONIKA ZIOMEK. W: Higiena Alimentorum XXXIII : Bezpečnost a kvalita produktov hydiny, ryb a zveriny. Zbornik prednàšok a posterov, 9-11 mája 2012, Štrbskė Pleso - Vysokè Tatry Košice, Univerzita Veterinárskeho Lekárstva a Farmácie, 2012, S. 304-307, il., sum, 978-80-7148-063-1.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Higiena Alimentorum XXXIII : Bezpečnost a kvalita produktov hydiny, ryb a zveriny. Zbornik prednàšok a posterov, 9-11 mája 2012, Štrbskė Pleso - Vysokè Tatry, S. 304-307
Wydawca:
Univerzita Veterinárskeho Lekárstva a Farmácie, 2012
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:19 lutego 2013 12:02
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:07

Identyfikatory

ISBN: 978-80-7148-063-1
BPP ID: (59, 29486) wydawnictwo zwarte #29486
PBN ID (hist.): 29486

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się