Fatty acid profile in edible snail meat.
Opis bibliograficzny
Fatty acid profile in edible snail meat. [AUT.] KRZYSZTOF SZKUCIK, MONIKA ZIOMEK. W: Higiena Alimentorum XXXIII : Bezpečnost a kvalita produktov hydiny, ryb a zveriny. Zbornik prednàšok a posterov, 9-11 mája 2012, Štrbskė Pleso - Vysokè Tatry Košice, Univerzita Veterinárskeho Lekárstva a Farmácie, 2012, S. 304-307, il., sum, 978-80-7148-063-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Higiena Alimentorum XXXIII : Bezpečnost a kvalita produktov hydiny, ryb a zveriny. Zbornik prednàšok a posterov, 9-11 mája 2012, Štrbskė Pleso - Vysokè Tatry, S. 304-307
Wydawca:
Univerzita Veterinárskeho Lekárstva a Farmácie, 2012
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 19 lutego 2013 12:02 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:07 |
Identyfikatory
ISBN: 978-80-7148-063-1
BPP ID: (59, 29486) wydawnictwo zwarte #29486
PBN ID (hist.): 29486
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.