Fatty acids composition in sheep milk and muscle tissue of lamb fed with protective fat-supplemented fodder.
Opis bibliograficzny
Fatty acids composition in sheep milk and muscle tissue of lamb fed with protective fat-supplemented fodder. [AUT.] TOMASZ M. GRUSZECKI, ANDRZEJ JUNKUSZEW, CZESŁAWA LIPECKA, AGNIESZKA KAMIŃSKA, ANNA SZYMANOWSKA, KRZYSZTOF PATKOWSKI. Archives of Animal Breeding - Arch. Tierz. 2004 Vol. 47 Special Issue: International Symposium on “Breeding and Husbandry of Small Ruminants in Terms of National Production Potential and Market Requirements" s. 183-187, International Symposium on “Breeding and Husbandry of Small Ruminants in Terms of National Production Potential and Market Requirements”, November 2004, Warsaw.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ARCHIVES OF ANIMAL BREEDING - ARCHIV FUR TIERZUCHT 2004 Vol. 47 Special Issue: International Symposium on “Breeding and Husbandry of Small Ruminants in Terms of National Production Potential and Market Requirements", s. 183-187
Rok: 2004
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 marca 2015 11:55 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 11 stycznia 2018 13:11 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.archanimbreed.com/content/20…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 34577) wydawnictwo ciągłe #34577
PBN ID (hist.): 34577
Metryki
10,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.