Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Fatty acids in protein concentrates obtained from alfalfa juice with chemicals as protease inhibitors.

Opis bibliograficzny

Fatty acids in protein concentrates obtained from alfalfa juice with chemicals as protease inhibitors. [AUT.] BARBARA BARANIAK. W: Interdisciplinary opportunities and objectives for the year 2000 and beyond. International Conference. Agri-Food Quality'95. Norwich, UK, 1995, 25-28 June s. [nlb 1]. [b.m.], [b.w.], 1995.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Interdisciplinary opportunities and objectives for the year 2000 and beyond. International Conference. Agri-Food Quality'95. Norwich, UK, 1995, 25-28 June, s. [nlb 1]
Wydawca:
[b.w.], 1995
Rok: 1995
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 02:44

Identyfikatory

BPP ID: (59, 5036) wydawnictwo zwarte #5036
PBN ID (hist.): 5036

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się