Fenolokwasy jako bioaktywne składniki żywności.
Opis bibliograficzny
Fenolokwasy jako bioaktywne składniki żywności. [AUT.] URSZULA GAWLIK-DZIKI. Żywn. Nauka Technol. Jakość 2004 R. 11 nr 4 (41) Specjalny s. 29-40, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość 2004 R. 11 nr 4 (41) Specjalny, s. 29-40
Rok: 2004
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 11 kwietnia 2022 12:37 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.pttz.org/zyw/
Identyfikatory
BPP ID: (46, 14937) wydawnictwo ciągłe #14937
PBN ID (hist.): 14937
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.