Flavone C -glycosides from Capsicum annuum L.: relationships between antioxidant activity and lipophilicity.
Opis bibliograficzny
Flavone C -glycosides from Capsicum annuum L.: relationships between antioxidant activity and lipophilicity. [AUT.] MAŁGORZATA MATERSKA. Eur. Food Res. Technol. (Print) 2015 Vol. 240 Issue 2 549-557, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1007/s00217-014-2353-2
Szczegóły publikacji
Źródło:
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 2015 Vol. 240 Issue 2, 549-557
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: przed opublikowaniem
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 17 sierpnia 2015 11:55 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 14:03 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e72bbd2467f01e9310457c
DOI
10.1007/s00217-014-2353-2
Strona WWW
http://link.springer.com/article/10.100…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 35729) wydawnictwo ciągłe #35729
PBN ID (hist.): 35729
Metryki
25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,433
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.