Food flavoring.
Opis bibliograficzny
Food flavoring. [AUT.] KLAUDIA KAŁWA. W: Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce 2017. Materiały konferencyjne - wiosna. Część czwarta - Lublin I / Red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny 36. Poznań, Młodzi Naukowcy, 978-83-65677-87-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce 2017. Materiały konferencyjne - wiosna. Część czwarta - Lublin I / Red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny, 36
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 23 maja 2017 11:45 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 02:36 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-65677-87-7
BPP ID: (59, 41565) wydawnictwo zwarte #41565
PBN ID (hist.): 41565
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.