Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Food science in Poland.

AUT. F. KLUZA.

Opis bibliograficzny

Food science in Poland. [AUT.] F. KLUZA. IUFOST Newsl. 1995 No 31 s. 4.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
IUFOST Newsletter 1995 No 31, s. 4
Rok: 1995
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:18 listopada 2008 12:24
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:32

Identyfikatory

BPP ID: (46, 20208) wydawnictwo ciągłe #20208
PBN ID (hist.): 20208

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się