Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Food sources of natural antioxidants for body defense against SARS-CoV-2.

Opis bibliograficzny

Food sources of natural antioxidants for body defense against SARS-CoV-2. [AUT.] BARBARA SAWICKA, OLUTOSIN ADEMOLA OTEKUNRIN, BARBARA KROCHMAL-MARCZAK, DOMINIKA SKIBA. W: Coronavirus Drug Discovery. Volume 2: Antiviral Agents from Natural Products and Nanotechnological Applications. Edited byChukwuebuka Egbuna [Amsterdam] 2022, Elsevier, s. 105-131, il., bibliogr, 978-0-323-95574-4.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Coronavirus Drug Discovery. Volume 2: Antiviral Agents from Natural Products and Nanotechnological Applications. Edited by Chukwuebuka Egbuna, s. 105-131
Wydawca:
Elsevier
Rok: 2022
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:13 lipca 2022 13:50
Ostatnia aktualizacja:14 lipca 2022 11:08

Identyfikatory

ISBN: 978-0-323-95574-4
BPP ID: (59, 48523) wydawnictwo zwarte #48523

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się