Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Fractal dimension and rheological properties of cereal starches.

Opis bibliograficzny

Fractal dimension and rheological properties of cereal starches. [AUT.] JAROSŁAW MAZURKIEWICZ. Int. Agrophys. 2011 Vol. 25 No. 3 s. 249-255, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
International Agrophysics 2011 Vol. 25 No. 3, s. 249-255
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:31 sierpnia 2011 10:31
Ostatnia aktualizacja:8 sierpnia 2018 13:09

Identyfikatory

BPP ID: (46, 26269) wydawnictwo ciągłe #26269
PBN ID (hist.): 26269

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,574
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się