Functional Foods and Nutraceuticals. Bioactive Components, Formulations and Innovations.
Opis bibliograficzny
Functional Foods and Nutraceuticals. Bioactive Components, Formulations and Innovations. [RED.] CHUKWUEBUKA EGBUNA, GENEVIEVE TUPAS. [b.m] 2020, Springer Springer, 681 s, il., bibliogr., sum, 978-3-030-42318-6. DOI: 10.1007/978-3-030-42319-3
Szczegóły publikacji
Źródło:
681 s.
Wydawca:
Springer Springer
Rok: 2020
Język: Angielski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekordy powiązane: | • Alternative and new protein sources. [AUT.] BARBARA SAWICKA, KRISHNAN UMACHANDRAN, ABDUL-NABI NASIR NOORI, DOMINIKA SKIBA. W: Functional Foods and Nutraceuticals. Bioactive Components, Formulations and Innovations [b.m] 2020, Springer Springer, s. 1-33, il., bibliogr., sum, 978-3-030-42318-6. |
---|---|
Rekord utworzony: | 22 maja 2020 14:06 |
Ostatnia aktualizacja: | 7 września 2021 10:59 |
Linki zewnętrzne
PBN
61372a0d2467f060b0195120
DOI
10.1007/978-3-030-42319-3
Strona WWW
https://www.springer.com/gp/book/978303…
Identyfikatory
ISBN: 978-3-030-42318-6
e-ISBN: 978-3-030-42319-3
BPP ID: (59, 46537) wydawnictwo zwarte #46537
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.