Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Functional bakery products: technological, chemical and nutritional modification [Editorial].

Opis bibliograficzny

Functional bakery products: technological, chemical and nutritional modification [Editorial]. [AUT.] PIOTR ZARZYCKI, [AUT. KORESP.] ANNA WIRKIJOWSKA, [AUT.] URSZULA PANKIEWICZ. Appl. Sci.-Basel 2024 Volume 14 Issue 24 Article number: 12023, il., bibliogr., sum. DOI: 10.3390/app142412023
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Applied Sciences 2024 Volume 14 Issue 24, Article number: 12023
Rok: 2024
Język: Angielski
Charakter formalny: Inne
Typ MNiSW/MEiN: inne

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:10 stycznia 2025 11:44
Ostatnia aktualizacja:21 marca 2025 08:25

Identyfikatory

BPP ID: (46, 52237) wydawnictwo ciągłe #52237

Metryki

100,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,500
Impact Factor
Q2
WoS

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się