Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Functional properties of chloroplastic concentrates coagulated from alfalfa juice using various methods.

Opis bibliograficzny

Functional properties of chloroplastic concentrates coagulated from alfalfa juice using various methods. [AUT.] BARBARA BARANIAK, URSZULA GAWLIK-DZIKI, MONIKA KARAŚ. Pol. J. Food Nutr. Sci. 1998 Vol. 7/48 No 2 Suppl. Proceedings of the International Conference held in Mrągowo Poland 18-20 May 1998 : Structure and functionality of food products s. 96-100, il., bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 1998 Vol. 7/48 No 2 Suppl. Proceedings of the International Conference held in Mrągowo Poland 18-20 May 1998 : Structure and functionality of food products, s. 96-100
Rok: 1998
Język: Angielski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:35

Identyfikatory

BPP ID: (46, 5429) wydawnictwo ciągłe #5429
PBN ID (hist.): 5429

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się