Funkcjonowanie banków spółdzielczych w warunkach konkurencji.
Opis bibliograficzny
Funkcjonowanie banków spółdzielczych w warunkach konkurencji. [AUT.] ELŻBIETA KOŁODZIEJ. W: Funkcjonowanie przedsiębiorstw gospodarki żywnościowej w warunkach konkurencji / pr. zbiorowa pod red. Małgorzaty Juchniewicz Olsztyn, Wydaw. Agencja Marketingowa "APIS", 2002, S. 119-130, il., bibliogr, 83-916693-2-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Funkcjonowanie przedsiębiorstw gospodarki żywnościowej w warunkach konkurencji / pr. zbiorowa pod red. Małgorzaty Juchniewicz, S. 119-130
Wydawca:
Wydaw. Agencja Marketingowa "APIS", 2002
Rok: 2002
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:07 |
Identyfikatory
ISBN: 83-916693-2-7
BPP ID: (59, 11596) wydawnictwo zwarte #11596
PBN ID (hist.): 11596
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.