Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Gatunek drobiu jako czynnik modyfikujący jakość jaj w czasie ich przechowywania.

Opis bibliograficzny

Gatunek drobiu jako czynnik modyfikujący jakość jaj w czasie ich przechowywania. [AUT.] KAMIL DRABIK, KAROLINA WENGERSKA, TOMASZ PRÓCHNIAK, JUSTYNA BATKOWSKA. W: Żywność w XXI wieku-innowacje czy powrót do tradycji: Sympozjum Naukowe. Lublin 11 maja 2022 r s. 40-41. Lublin 2022, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Żywność w XXI wieku-innowacje czy powrót do tradycji: Sympozjum Naukowe. Lublin 11 maja 2022 r, s. 40-41
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:8 czerwca 2022 09:53
Ostatnia aktualizacja:8 czerwca 2022 09:53

Identyfikatory

BPP ID: (59, 48405) wydawnictwo zwarte #48405

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się