Gelation of single heated vs. double heated whey protein isolate.
Opis bibliograficzny
Gelation of single heated vs. double heated whey protein isolate. [AUT.] PAWEŁ GLIBOWSKI, STANISŁAW MLEKO, MARTA WESOŁOWSKA-TROJANOWSKA. Int. Dairy J. 2006 Vol. 16, Issue 9 s. 1113-1118, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
International Dairy Journal 2006 Vol. 16, Issue 9, s. 1113-1118
Rok: 2006
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 lutego 2008 16:24 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:32 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://vls2.icm.edu.pl/cgi-bin/sciserv.…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 18087) wydawnictwo ciągłe #18087
PBN ID (hist.): 18087
Metryki
24,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,519
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.