Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Genetyczne zróżnicowanie operonu helwetycyny u Lactobacillus helveticus.

Opis bibliograficzny

Genetyczne zróżnicowanie operonu helwetycyny u Lactobacillus helveticus. [AUT.] KLAUDIA GUSTAW, KATARZYNA SKRZYPCZAK, MAGDALENA MICHALAK, ADAM WAŚKO. W: Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce - Żywność. [Red. nauk. Jacek Leśny, Jędrzej Nyćkowiak] Poznań, Młodzi Naukowcy 2016, s. 19-25, bibliogr., streszcz, 978-83-65362-20-9.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce - Żywność. [Red. nauk. Jacek Leśny, Jędrzej Nyćkowiak], s. 19-25
Wydawca:
Młodzi Naukowcy 2016
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:0.53
Rekord utworzony:30 września 2016 14:07
Ostatnia aktualizacja:18 lipca 2019 09:45

Identyfikatory

ISBN: 978-83-65362-20-9
BPP ID: (59, 38832) wydawnictwo zwarte #38832
PBN ID (hist.): 38832

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się