Ghee Butter from Bovine Colostrum Reduces Inflammation in the Mouse Model of Acute Pancreatitis with Potential Involvement of Free Fatty Acid Receptors.
Opis bibliograficzny
Ghee Butter from Bovine Colostrum Reduces Inflammation in the Mouse Model of Acute Pancreatitis with Potential Involvement of Free Fatty Acid Receptors. [AUT.] ALEKSANDRA TARASIUK, MARCIN TALAR, KAMILA BULAK, [AUT. KORESP.] JAKUB FICHNA. Nutrients 2021 Vol. 13, Issue 9 Artice number 3271, il., bibliogr., sum. DOI: 10.3390/nu13093271
Szczegóły publikacji
Źródło:
Nutrients 2021 Vol. 13, Issue 9, Artice number 3271
Rok: 2021
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 24 września 2021 14:40 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:08 |
Linki zewnętrzne
PBN
614dc75a2467f025d915a7be
DOI
10.3390/nu13093271
Strona WWW
https://www.mdpi.com/2072-6643/13/9/3271
Identyfikatory
BPP ID: (46, 48712) wydawnictwo ciągłe #48712
Metryki
140,00
Punkty MNiSW/MEiN
6,706
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.