Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Gleby Lubelszczyzny jako źródło składników mineralnych w produkcji roślinnej.

Opis bibliograficzny

Gleby Lubelszczyzny jako źródło składników mineralnych w produkcji roślinnej. [AUT. KORESP.] WOJCIECH LIPIŃSKI, [AUT.] HALINA LIPIŃSKA, RAFAŁ KORNAS, EWA STAMIROWSKA-KRZACZEK. W: Prozdrowotne, jakościowe i energetyczne aspekty produkcji surowców rolniczych pod redakcją Anny Kociry i Ewy Stamirowskiej-Krzaczek Kraków 2021, Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza, s. 127-135, il.,bibliogr, 978-83-64377-50-1.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Prozdrowotne, jakościowe i energetyczne aspekty produkcji surowców rolniczych pod redakcją Anny Kociry i Ewy Stamirowskiej-Krzaczek, s. 127-135
Wydawca:
Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:3 stycznia 2022 12:22
Ostatnia aktualizacja:3 stycznia 2022 12:37

Identyfikatory

ISBN: 978-83-64377-50-1
BPP ID: (59, 48127) wydawnictwo zwarte #48127

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się