Gleby Lubelszczyzny jako źródło składników mineralnych w produkcji roślinnej.
Opis bibliograficzny
Gleby Lubelszczyzny jako źródło składników mineralnych w produkcji roślinnej. [AUT. KORESP.] WOJCIECH LIPIŃSKI, [AUT.] HALINA LIPIŃSKA, RAFAŁ KORNAS, EWA STAMIROWSKA-KRZACZEK. W: Prozdrowotne, jakościowe i energetyczne aspekty produkcji surowców rolniczych pod redakcją Anny Kociry i Ewy Stamirowskiej-Krzaczek Kraków 2021, Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza, s. 127-135, il.,bibliogr, 978-83-64377-50-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 stycznia 2022 12:22 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 3 stycznia 2022 12:37 |
Linki zewnętrzne
PBN
61d2dfeb2467f008dbbd187f
Identyfikatory
ISBN: 978-83-64377-50-1
BPP ID: (59, 48127) wydawnictwo zwarte #48127
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.