Gluten-free rice instant pasta: effect of extrusion-cooking parameters on selected quality attributes and microstructure.
Opis bibliograficzny
Gluten-free rice instant pasta: effect of extrusion-cooking parameters on selected quality attributes and microstructure. [AUT.] ABDALLAH BOUASLA, [AUT. KORESP.] AGNIESZKA WÓJTOWICZ. Processes 2021 Vol. 9 Iss. 4 Article number 693, il., bibliogr., sum. DOI: 10.3390/pr9040693
Szczegóły publikacji
Źródło:
Processes 2021 Vol. 9 Iss. 4, Article number 693
Rok: 2021
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 24 czerwca 2021 08:27 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:06 |
Linki zewnętrzne
PBN
6130bf5c2467f060b0186806
DOI
10.3390/pr9040693
Strona WWW
https://www.mdpi.com/2227-9717/9/4/693
Identyfikatory
BPP ID: (46, 48421) wydawnictwo ciągłe #48421
Metryki
70,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,352
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.