Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Glycemic index of breads made with edible insect.

Opis bibliograficzny

Glycemic index of breads made with edible insect. [AUT.] MARTINA PECOVA, EWELINA ZIELIŃSKA. W: XXIV Konference mladych vedeckych pracovniku s mezinarodni ucasti / Sborník příspěvků / VFU Brno, 1. 6. 2022 Brno 2022, Veterinarni Univerzita Brno, s. 14-17, 978-80-7305-869-2.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
XXIV Konference mladych vedeckych pracovniku s mezinarodni ucasti / Sborník příspěvků / VFU Brno, 1. 6. 2022, s. 14-17
Wydawca:
Veterinarni Univerzita Brno
Rok: 2022
Język: Angielski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:8 lutego 2023 10:40
Ostatnia aktualizacja:8 lutego 2023 10:40

Identyfikatory

ISBN: 978-80-7305-869-2
BPP ID: (59, 49188) wydawnictwo zwarte #49188

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się