Glycerin as a factor for moderating quality changes in table eggs during storage.
Opis bibliograficzny
Glycerin as a factor for moderating quality changes in table eggs during storage. [AUT.] KAMIL DRABIK, PATRYCJA CHABROSZEWSKA, KOSTIANTYN VASIUKOV, AGNIESZKA ADAMCZUK, [AUT. KORESP.] JUSTYNA BATKOWSKA. Archives of Animal Breeding - Arch. Tierz. 2018 Vol. 61 Issue 3 s. 285-292, il., bibliogr., sum. DOI: 10.5194/aab-61-285-2018
Szczegóły publikacji
Źródło:
ARCHIVES OF ANIMAL BREEDING - ARCHIV FUR TIERZUCHT 2018 Vol. 61 Issue 3, s. 285-292
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 lipca 2018 14:04 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 kwietnia 2021 08:31 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00666ad49b31cced98f11
DOI
10.5194/aab-61-285-2018
Strona WWW
https://www.arch-anim-breed.net/61/285/…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 43997) wydawnictwo ciągłe #43997
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,157
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.