Menu
Tytuł:Green grain of spelt (Triticum aestivum ssp. spelta) harvested at the stage of milk-dough as a rich source of valuable nutrients.
Autorzy:[AUT.] Piotr Kraska , Sylwia Andruszczak , [AUT. KORESP.] Dariusz Dziki , [AUT.] Mariusz Stocki , Natalia Stocka , Ewa Kwiecińska-Poppe , Krzysztof Różyło , Paweł Gierasimiuk .
Szczegóły:Emirates Journal of Food and Agriculture 2019 Vol. 31 Issue 4, s.263-270
Strona WWW:http://www.ejfa.me/index.php/journal/article/view/1931
DOI10.9755/ejfa.2019.v31.i4.1931
BPP ID:(46, 45537) czyli wydawnictwo ciągłe o ID = 45537
PBN UID:5ec00613ad49b31cced9550e
Rok:2019
Charakter formalny:Artykuł w czasopismie
Język:Angielski
Typ MNiSW/MEiN:praca oryginalna
OpenAccess:- tryb dostępu: otwarte czasopismo
- wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana
- licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY)
- czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Punkty MNiSW/MEiN:40,00
Impact factor:1,008
Rekord utworzony:11 czerwca 2019 08:15
Rekord zaktualizowany:17 czerwca 2021 13:40

Oprogramowanie Bibliografia Publikacji Pracowników © 2004-2025 IPLweb; wersja 202504.1178
Dokument wygenerowano przy pomocy systemu Bibliografia Publikacji Pracowników w wersji 202504.1178 dnia 15-06-2025 o godzinie 13:56
Baza danych © 2025 Biblioteka Główna Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie. Oprogramowanie Bibliografia Publikacji Pracowników © 2004-2025 IPLweb, https://bpp.iplweb.pl/

Informacja o cookies

Nasza strona zapisuje niewielkie pliki tekstowe, nazywane ciasteczkami (ang. cookies) na Twoim urządzeniu w celu lepszego dostosowania treści oraz dla celów statystycznych. Możesz wyłączyć możliwość ich zapisu, zmieniając ustawienia Twojej przeglądarki. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień oznacza zgodę na przechowywanie cookies w Twoim urządzeniu.

Zgadzam się

Nie zgadzam się