Tytuł: | Green grain of spelt (Triticum aestivum ssp. spelta) harvested at the stage of milk-dough as a rich source of valuable nutrients. |
---|---|
Autorzy: | [AUT.] Piotr Kraska , Sylwia Andruszczak , [AUT. KORESP.] Dariusz Dziki , [AUT.] Mariusz Stocki , Natalia Stocka , Ewa Kwiecińska-Poppe , Krzysztof Różyło , Paweł Gierasimiuk . |
Szczegóły: | Emirates Journal of Food and Agriculture 2019 Vol. 31 Issue 4, s.263-270 |
Strona WWW: | http://www.ejfa.me/index.php/journal/article/view/1931 |
DOI | 10.9755/ejfa.2019.v31.i4.1931 |
BPP ID: | (46, 45537) czyli wydawnictwo ciągłe o ID = 45537 |
PBN UID: | 5ec00613ad49b31cced9550e |
Rok: | 2019 |
Charakter formalny: | Artykuł w czasopismie |
Język: | Angielski |
Typ MNiSW/MEiN: | praca oryginalna |
OpenAccess: | - tryb dostępu: otwarte czasopismo - wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana - licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) - czas udostępnienia: w momencie opublikowania |
Punkty MNiSW/MEiN: | 40,00 |
Impact factor: | 1,008 |
Rekord utworzony: | 11 czerwca 2019 08:15 |
Rekord zaktualizowany: | 17 czerwca 2021 13:40 |