Grinding and nutritional properties of six spelt (Triticum aestivum ssp. spelta L.) cultivars.
Opis bibliograficzny
Grinding and nutritional properties of six spelt (Triticum aestivum ssp. spelta L.) cultivars. [AUT.] MICHAŁ ŚWIECA, DARIUSZ DZIKI, URSZULA GAWLIK-DZIKI, RENATA RÓŻYŁO, SYLWIA ANDRUSZCZAK, PIOTR KRASKA, DARIUSZ KOWALCZYK, EDWARD PAŁYS, BARBARA BARANIAK. Cereal Chem. 2014 Vol. 91 Nr 3 247-254, bibliogr. DOI: 10.1094/CCHEM-02-13-0019-R
Szczegóły publikacji
Źródło:
CEREAL CHEMISTRY 2014 Vol. 91 Nr 3, 247-254
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 19 maja 2014 09:21 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:19 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730582467f01e93154913
DOI
10.1094/CCHEM-02-13-0019-R
Strona WWW
http://cerealchemistry.aaccnet.org/doi/…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 32687) wydawnictwo ciągłe #32687
PBN ID (hist.): 32687
Metryki
25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,231
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.