Grinding charactersitics and heat of combution of sprouted wheat.
Opis bibliograficzny
Grinding charactersitics and heat of combution of sprouted wheat. [AUT.] WALEED H. HASSOON, [AUT. KORESP.] DARIUSZ DZIKI. International Scientific Journal Mechanization in Agriculture 2019 Vol. 65 Iss. 4 s. 117-119, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
International Scientific Journal Mechanization in Agriculture 2019 Vol. 65 Iss. 4, s. 117-119
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 12 listopada 2019 09:59 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 listopada 2019 09:59 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00612ad49b31cced95408
Strona WWW
https://stumejournals.com/journals/am/2…
Identyfikatory
ISSN: 2603-3704
e-ISSN: 2603-3712
BPP ID: (46, 46065) wydawnictwo ciągłe #46065
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.