Growth performance, carcass traits and physical properties of chicken meat as affected by genotype and production system.
Opis bibliograficzny
Growth performance, carcass traits and physical properties of chicken meat as affected by genotype and production system. [AUT.] JUSTYNA BATKOWSKA, ANTONI BRODACKI, GRZEGORZ ZIĘBA, JAROSŁAW HORBAŃCZUK, MAREK ŁUKASZEWICZ. Archives of Animal Breeding - Arch. Tierz. 2015 Vol. 58 Issue 2 325-333, il., bibliogr., sum. DOI: doi:10.5194/aab-58-325-2015
Szczegóły publikacji
Źródło:
ARCHIVES OF ANIMAL BREEDING - ARCHIV FUR TIERZUCHT 2015 Vol. 58 Issue 2, 325-333
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 września 2015 14:16 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:34 |
Linki zewnętrzne
DOI
doi:10.5194/aab-58-325-2015
Strona WWW
http://www.arch-anim-breed.net/58/325/2…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 36041) wydawnictwo ciągłe #36041
PBN ID (hist.): 36041
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,493
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.