Grzyby jadalne: wartośc odżywcza, produkcja, przetwórstwo i wykorzystanie.
Opis bibliograficzny
Grzyby jadalne: wartośc odżywcza, produkcja, przetwórstwo i wykorzystanie. [AUT.] ANETA SŁAWIŃSKA, MONIKA MICHALAK-MAJEWSKA, EWA JABŁOŃSKA-RYŚ, KATARZYNA SKRZYPCZAK, WOJCIECH RADZKI, DOROTA TETERYCZ, WALDEMAR GUSTAW. Lublin 2017, Towarzystwo Wydawnictw Naukowych LIBROPOLIS, 123 s, il., bibliogr, 978-83-65943-00-2.
Szczegóły publikacji
Źródło:
123 s.
Wydawca:
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych LIBROPOLIS
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 6.66 |
---|---|
Rekord utworzony: | 11 czerwca 2018 09:52 |
Ostatnia aktualizacja: | 26 października 2021 13:20 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00637ad49b31cced96d92
Strona WWW
http://katalog.nukat.edu.pl/lib/item?id…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-65943-00-2
BPP ID: (59, 43617) wydawnictwo zwarte #43617
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.