HACCP Issues in Poland.
Opis bibliograficzny
HACCP Issues in Poland. [AUT.] FRANCISZEK KLUZA. The World of Food Science 2003 June s. 1, Regional ReportsDokument elektroniczny.
Szczegóły publikacji
Źródło:
The World of Food Science 2003 June, s. 1
Rok: 2003
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:08 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 12046) wydawnictwo ciągłe #12046
PBN ID (hist.): 12046
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.