Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Hamowanie aktywności oksydazy ksantynowej i lipooksygenazy przez ekstrakty otrzymane z wybranych grzybów nadrzewnych.

Opis bibliograficzny

Hamowanie aktywności oksydazy ksantynowej i lipooksygenazy przez ekstrakty otrzymane z wybranych grzybów nadrzewnych. [AUT.] MICHAŁ ŚWIECA, AGATA MICHALSKA, PRZEMYSŁAW RÓŻYCKI, ALEKSANDRA KURYŁO. W: Żywność jako wyzwanie dla współczesnej nauki i przemysłu: XV Konferencja Naukowa z cyklu: Żywność XXI wieku. Kraków, 21–22 września 2023 r. Materiały konferencyjne. Opracowanie redakcyjne / Dorota Gałkowska, Emilia Bernaś s.111. Kraków 2023, Polskie Towarzystwo Technologów Żywności Oddział Małopolski, 978-83-962880-3-5.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Żywność jako wyzwanie dla współczesnej nauki i przemysłu: XV Konferencja Naukowa z cyklu: Żywność XXI wieku. Kraków, 21–22 września 2023 r. Materiały konferencyjne. Opracowanie redakcyjne / Dorota Gałkowska, Emilia Bernaś, s.111
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności Oddział Małopolski
Rok: 2023
Język: Polski
Charakter formalny: Poster
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:30 października 2023 13:22
Ostatnia aktualizacja:30 października 2023 13:38

Identyfikatory

ISBN: 978-83-962880-3-5
BPP ID: (59, 49715) wydawnictwo zwarte #49715

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się