Heat transfer coefficient in impingement fluidization freezing of vegetables and its prediction.
Opis bibliograficzny
Heat transfer coefficient in impingement fluidization freezing of vegetables and its prediction. [AUT.] DARIUSZ GÓRAL, FRANCISZEK KLUZA. Int. J. Refrig. 2012 Vol. 35 Issue 4 s. 871-879, il., bibliogr. DOI: 10.1016/j.ijrefrig.2011.11.010
Szczegóły publikacji
Źródło:
International Journal of Refrigeration 2012 Vol. 35 Issue 4, s. 871-879
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 listopada 2012 13:57 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 15 czerwca 2018 13:59 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.1016/j.ijrefrig.2011.11.010
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 28633) wydawnictwo ciągłe #28633
PBN ID (hist.): 28633
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,793
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.