Hierarchia społeczna tuczników a jakość wieprzowiny.
Opis bibliograficzny
Hierarchia społeczna tuczników a jakość wieprzowiny. [AUT.] MAREK BABICZ, KINGA KROPIWIEC, EWA SKRZYPCZAK, MARCIN PASTWA. W: Jakość wieprzowiny w aspekcie uwarunkowań organizacyjno-produkcyjnych i hodowlanych: VII Szkoła Zimowa : Ustroń, 18-21 lutego 2014 97-98, il., bibliogr. Kraków, Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawcz, 978-83-7607-201-2.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Jakość wieprzowiny w aspekcie uwarunkowań organizacyjno-produkcyjnych i hodowlanych: VII Szkoła Zimowa : Ustroń, 18-21 lutego 2014, 97-98
Wydawca:
Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawcz
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7607-201-2
BPP ID: (59, 40165) wydawnictwo zwarte #40165
PBN ID (hist.): 40165
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 21 grudnia 2016 13:40 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:53 |