High-pH gelation of whey protein isolate.
Opis bibliograficzny
High-pH gelation of whey protein isolate. [AUT.] STANISŁAW MLEKO. Int. J. Food Sci. Technol. 2001 Vol. 36 Issue 3 s. 331-334, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2001 Vol. 36 Issue 3, s. 331-334
Rok: 2001
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:32 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www3.interscience.wiley.com/cgi-…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 8111) wydawnictwo ciągłe #8111
PBN ID (hist.): 8111
Metryki
16,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,874
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.