Higiena personelu i stosowanie środków ochrony indywidualnej, jako element zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności w gastronomii.
Opis bibliograficzny
Higiena personelu i stosowanie środków ochrony indywidualnej, jako element zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności w gastronomii. [AUT.] ANETA KOCHAN, MAGDALENA STOBIECKA, JOLANTA KRÓL. W: Wybrane zagadnienia z zakresu ergonomii, bezpieczeństwa i higieny pracy / monografia naukowa red. P. Maksym, Ł. Wlazło Lublin 2017, Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis Sp. z o. o, s. 204-215, il., bibliogr., streszcz. sum, 978-83-63761-91-2.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis Sp. z o. o.
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.66 |
---|---|
Rekord utworzony: | 5 października 2017 13:50 |
Ostatnia aktualizacja: | 27 listopada 2021 10:54 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00675ad49b31cced998f2
Identyfikatory
ISBN: 978-83-63761-91-2
BPP ID: (59, 42589) wydawnictwo zwarte #42589
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.