Higiena w zakładach mięsnych.
Opis bibliograficzny
Higiena w zakładach mięsnych. [AUT.] WIOLETTA ŻUKIEWICZ-SOBCZAK, PAWEŁ SOBCZAK. Por. Inf. Masar. 2016 Nr 2 (246) s. 40,42,44,46,48, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Poradnik. Informator Masarski 2016 Nr 2 (246), s. 40,42,44,46,48
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 20 lutego 2017 17:35 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 19 lutego 2019 10:14 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 41000) wydawnictwo ciągłe #41000
PBN ID (hist.): 41000
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.