Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Higiena w zakładach mięsnych.

Opis bibliograficzny

Higiena w zakładach mięsnych. [AUT.] WIOLETTA ŻUKIEWICZ-SOBCZAK, PAWEŁ SOBCZAK. Por. Inf. Masar. 2016 Nr 2 (246) s. 40,42,44,46,48, il.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Poradnik. Informator Masarski 2016 Nr 2 (246), s. 40,42,44,46,48
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:20 lutego 2017 17:35
Ostatnia aktualizacja:19 lutego 2019 10:14

Identyfikatory

BPP ID: (46, 41000) wydawnictwo ciągłe #41000
PBN ID (hist.): 41000

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się