Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Historia i przyszłość towaroznawstwa żywności na Uniwersytecie Przyrodniczym w Lublinie.

Opis bibliograficzny

Historia i przyszłość towaroznawstwa żywności na Uniwersytecie Przyrodniczym w Lublinie. [AUT.] ANNA LITWIŃCZUK, ZYGMUNT LITWIŃCZUK. W: Towaroznawstwo w ofensywie: zdobywanie przyszłości / red. nauk. Romuald I. Zalewski Poznań, Komisja Nauk Towaroznawczych Polskiej Akademii Nauk. Oddział, 117-126, 978-83-9225-403-4.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Towaroznawstwo w ofensywie: zdobywanie przyszłości / red. nauk. Romuald I. Zalewski, 117-126
Wydawca:
Komisja Nauk Towaroznawczych Polskiej Akademii Nauk. Oddział
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:0.45
Rekord utworzony:16 września 2015 12:48
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:36

Identyfikatory

ISBN: 978-83-9225-403-4
BPP ID: (59, 36226) wydawnictwo zwarte #36226
PBN ID (hist.): 36226

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się