Hybrydowe produkty mięsne – szanse i wyzwania dla przemysłu mięsnego.
Opis bibliograficzny
Hybrydowe produkty mięsne – szanse i wyzwania dla przemysłu mięsnego. [AUT.] MAŁGORZATA KARWOWSKA. Przem. Spoż. 2025 T. 79 nr 1 nr katalogowy 44, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przemysł Spożywczy 2025 T. 79 nr 1, nr katalogowy 44
Rok: 2025
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 5 marca 2025 15:12 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 5 marca 2025 15:24 |
Linki zewnętrzne
PBN
67c85e62fdbe830b4ed130d9
Strona WWW
https://przemyslspozywczy.eu/przemysl-s…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 52478) wydawnictwo ciągłe #52478
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.