Hydrokoloidowe systemy żelujące, kształtujące strukturę produktów mlecznych.
Opis bibliograficzny
Hydrokoloidowe systemy żelujące, kształtujące strukturę produktów mlecznych. [AUT.] JOANNA DENESIUK, KATARZYNA SKRZYPCZAK, AGNIESZKA DYLEWSKA, WALDEMAR GUSTAW. Prz. Mlecz. 2013 nr 5 3-6, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przegląd Mleczarski 2013 nr 5, 3-6
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 lutego 2014 13:04 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:22 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 31998) wydawnictwo ciągłe #31998
PBN ID (hist.): 31998
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.