Hygiene quality and consumer safety of traditional short- and long-ripened cheeses from Poland.
Opis bibliograficzny
Hygiene quality and consumer safety of traditional short- and long-ripened cheeses from Poland. [AUT. KORESP.] RENATA PYZ-ŁUKASIK, [AUT.] PRZEMYSŁAW KNYSZ, MICHAŁ GONDEK. J. Food Qual. 2018 Vol. 2018 Article ID 8732412 s. 1-7, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1155/2018/8732412
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Food Quality 2018 Vol. 2018 Article ID 8732412, s. 1-7
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 20 sierpnia 2018 13:35 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 18 czerwca 2021 08:39 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00652ad49b31cced98091
DOI
10.1155/2018/8732412
Strona WWW
https://www.hindawi.com/journals/jfq/20…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 44084) wydawnictwo ciągłe #44084
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,360
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.