Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

III Konferencja Naukowa Nauka o Zbożach osiągnięcia i perspektywy : streszczenia : Lublin 22-23 września 2022.

Opis bibliograficzny

III Konferencja Naukowa Nauka o Zbożach osiągnięcia i perspektywy : streszczenia : Lublin 22-23 września 2022. Lublin 2022, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, 51 s, 978-83-7259-372-6. DOI: 10.24326/mon.2022.11
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
51 s.
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekordy powiązane:Makarony o niskim indeksie glikemicznym z dodatkiem mąki łubinowej i β-glukanów. [AUT.] ALDONA SOBOTA, DOMINIK POLAK, ADA KRAWĘCKA, PIOTR ZARZYCKI, DOROTA TETERYCZ, ANNA WIRKIJOWSKA. W: III Konferencja Naukowa Nauka o Zbożach osiągnięcia i perspektywy : streszczenia : Lublin 22-23 września 2022 s. 10. Lublin 2022, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, 978-83-7259-372-6. DOI: 10.24326/mon.2022.11
Ocena jakości pieczywa pszennego z udziałem produktów ubocznych przerobu pomidorów i papryki. [AUT.] PIOTR ZARZYCKI, ANNA WIRKIJOWSKA, DOROTA TETERYCZ, ALDONA SOBOTA, AGATA BLICHARZ-KANIA, AGNIESZKA NAWROCKA. W: III Konferencja Naukowa Nauka o Zbożach osiągnięcia i perspektywy : streszczenia : Lublin 22-23 września 2022 s. 11. Lublin 2022, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, 978-83-7259-372-6. DOI: 10.24326/mon.2022.11
Wpływ dodatku wytłoków lnianych na jakość i wartość odżywczą wyrobów ciastkarskich. [AUT.] ANNA WIRKIJOWSKA, PAULINA ŁYSAKOWSKA, DOROTA TETERYCZ, PIOTR ZARZYCKI, ALDONA SOBOTA, AGATA BLICHARZ-KANIA. W: III Konferencja Naukowa Nauka o Zbożach osiągnięcia i perspektywy : streszczenia : Lublin 22-23 września 2022 s. 12. Lublin 2022, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, 978-83-7259-372-6. DOI: 10.24326/mon.2022.11
Wykorzystanie soczewicy w technologii wysokobiałkowych ciastek przeznaczonych dla osób aktywnych fizycznie. [AUT.] JUSTYNA LIBERA, ALEKSANDRA CZACHÓR. W: III Konferencja Naukowa Nauka o Zbożach osiągnięcia i perspektywy : streszczenia : Lublin 22-23 września 2022 s. 13. Lublin 2022, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, 978-83-7259-372-6.
Wpływ dodatku mączki z topinamburu na wybrane cechy fizyczne pieczywa pszennego. [AUT.] MARTA PARSZEWSKA, MAGDALENA JAWORSKA, ANNA WIRKIJOWSKA. W: III Konferencja Naukowa Nauka o Zbożach osiągnięcia i perspektywy : streszczenia : Lublin 22-23 września 2022 s. 17. Lublin 2022, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, 978-83-7259-372-6. DOI: 10.24326/mon.2022.11
Wpływ dodatku soplówki jeżowatej (Hericium erinaceus) na właściwości fizyczne i cechy jakościowe pieczywa pszennego. [AUT.] PAULINA ŁYSAKOWSKA, ALDONA SOBOTA, ANNA WIRKIJOWSKA, HANDE GUVEN. W: III Konferencja Naukowa Nauka o Zbożach osiągnięcia i perspektywy : streszczenia : Lublin 22-23 września 2022 s. 24. Lublin 2022, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, 978-83-7259-372-6. DOI: 10.24326/mon.2022.11
Ocena jakości chleba wyprodukowanego metodą bezpośrednią z dodatkiem drożdży wzbogaconych w cynk za pomocąpulsacyjnego pola elektrycznego (PEF). [AUT.] URSZULA PANKIEWICZ, MONIKA SUJKA, RADOSŁAW KOWALSKI, MARZENA WŁODARCZYK-STASIAK, ARTUR MAZUREK, EWELINA ZIELIŃSKA, IZABELA PODGÓRSKA-KRYSZCZUK, ANNA WIRKIJOWSKA. W: III Konferencja Naukowa Nauka o Zbożach osiągnięcia i perspektywy : streszczenia : Lublin 22-23 września 2022 s. 30. Lublin 2022, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, 978-83-7259-372-6. DOI: 10.24326/mon.2022.11
Ocena barwy ziaren i pełnoziarnistej mąki kilkudziesięciu odmian pszenicy makaronowej uprawianej w warunkach Lubelszczyzny. [AUT. KORESP.] ANNA KIEŁTYKA-DADASIEWICZ, [AUT.] LESZEK RACHOŃ, ELVYRA JARIENÉ, DARIUSZ GONTARZ. W: III Konferencja Naukowa Nauka o Zbożach osiągnięcia i perspektywy : streszczenia : Lublin 22-23 września 2022 s. 38. Lublin 2022, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, 978-83-7259-372-6. DOI: 10.24326/mon.2022.11
Plonowanie krajowych i zagranicznych odmian pszenic makaronowych. [AUT.] LESZEK RACHOŃ, DARIUSZ GONTARZ, ANNA KIEŁTYKA-DADASIEWICZ, MARCIN BABKIEWICZ. W: III Konferencja Naukowa Nauka o Zbożach osiągnięcia i perspektywy : streszczenia : Lublin 22-23 września 2022. Lublin 2022, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, 978-83-7259-372-6. DOI: 10.24326/mon.2022.11
Wpływ dodatku nasion gryki na jakość pasztetu mięsnego. [AUT.] KAROLINA WÓJCIAK, DARIUSZ M. STASIAK. W: III Konferencja Naukowa Nauka o Zbożach osiągnięcia i perspektywy : streszczenia : Lublin 22-23 września 2022 s. 45. Lublin 2022, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, 978-83-7259-372-6. DOI: 10.24326/mon.2022.11
Trendy wykorzystania produktów zbożowych w przetwórstwie mięsa. [AUT.] DARIUSZ M. STASIAK, KAROLINA WÓJCIAK. W: III Konferencja Naukowa Nauka o Zbożach osiągnięcia i perspektywy : streszczenia : Lublin 22-23 września 2022 s. 46. Lublin 2022, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, 978-83-7259-372-6.
Wpływ dodatku wytłoków z rokitnika zwyczajnego i jagody kamczackiej na ogólną zawartość polifenoli w wyrobach piekarniczych. [AUT. KORESP.] AGNIESZKA SAGAN, [AUT.] ANNA WIRKIJOWSKA, PIOTR ZARZYCKI, AGATA BLICHARZ-KANIA. W: Nauka o Zbożach :osiągnięcia i perspektywy. Streszczenia. III Konferencja Naukowa, Lublin 22–23 września 2022. Lublin 2022, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie.
Rekord utworzony:30 września 2022 11:56
Ostatnia aktualizacja:30 września 2022 11:58

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7259-372-6
BPP ID: (59, 48762) wydawnictwo zwarte #48762

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się