Identification and profile of Furanocoumarins from the Ribbed Celery (Apium Graveolens L. var. Dulce Mill. / Pers.).
Opis bibliograficzny
Identification and profile of Furanocoumarins from the Ribbed Celery (Apium Graveolens L. var. Dulce Mill. / Pers.). [AUT.] AGNIESZKA NAJDA, JAN DYDUCH, KLAUDIA ŚWICA, MAGDALENA KAPŁAN, RAFAŁ PAPLIŃSKI, MONIKA SACHADYN-KRÓL, KAMILA KLIMEK. Food Sci. Technol. Res. 2015 Vol. 21 nr 1 67-75, il., bibliogr., sum. DOI: 10.3136/fstr.21.67
Szczegóły publikacji
Źródło:
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH 2015 Vol. 21 nr 1, 67-75
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 lutego 2015 14:24 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:28 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e72bbd2467f01e93104583
DOI
10.3136/fstr.21.67
Strona WWW
https://www.jstage.jst.go.jp/article/fs…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 34068) wydawnictwo ciągłe #34068
PBN ID (hist.): 34068
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,357
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.