Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Identification of potential inhibitory peptides of enzymes involved in the metabolic syndrome obtained by simulated gastrointestinal digestion of fermented bean (Phaseolus vulgaris L.) seeds.

Opis bibliograficzny

Identification of potential inhibitory peptides of enzymes involved in the metabolic syndrome obtained by simulated gastrointestinal digestion of fermented bean (Phaseolus vulgaris L.) seeds. [AUT. KORESP.] ANNA JAKUBCZYK, [AUT.] MONIKA KARAŚ, URSZULA ZŁOTEK, URSZULA SZYMANOWSKA. Food Res. Int. 2017 Vol. 100 Part 1 s. 489-496, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.foodres.2017.07.046
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 2017 Vol. 100 Part 1, s. 489-496
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:13 grudnia 2017 13:02
Ostatnia aktualizacja:17 czerwca 2022 08:51

Identyfikatory

BPP ID: (46, 42956) wydawnictwo ciągłe #42956

Metryki

40,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,520
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się