Identyfikacja genu i zdolności do syntezy helwetycy przez wybrane szczepy Lactobacillus helveticus.
Opis bibliograficzny
Identyfikacja genu i zdolności do syntezy helwetycy przez wybrane szczepy Lactobacillus helveticus. [AUT.] ADAM WAŚKO, MAGDALENA POLAK-BERECKA, ADAM KUZDRALIŃSKI, MONIKA KORDOWSKA-WIATER, MONIKA PYTKA. W: XLI Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN. Innowacyjność w nauce o żywności i żywieniu. Materiały Konferencji Naukowej. Kraków, 2-3 lipca 2013 r s. 186. Kraków 2013, Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, 978-83-937001-0-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XLI Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN. Innowacyjność w nauce o żywności i żywieniu. Materiały Konferencji Naukowej. Kraków, 2-3 lipca 2013 r, s. 186
Wydawca:
Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 kwietnia 2014 10:13 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 21 maja 2018 09:06 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-937001-0-3
BPP ID: (59, 32539) wydawnictwo zwarte #32539
PBN ID (hist.): 32539
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.