Identyfikacja i eliminacja drożdży szkodliwych w produkcji piwa.
Opis bibliograficzny
Identyfikacja i eliminacja drożdży szkodliwych w produkcji piwa. [AUT.] MONIKA KORDOWSKA-WIATER, ADAM WAŚKO, KATARZYNA KRAWCZYK. W: Jakość polskiej żywności w przededniu integracji Polski z Unią Europejską. XXXIV Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN. Wrocław, 2003, 10-11 września s. 238, AR, 2003, 83-913594-6-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Jakość polskiej żywności w przededniu integracji Polski z Unią Europejską. XXXIV Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN. Wrocław, 2003, 10-11 września, s. 238
Wydawca:
AR, 2003
Rok: 2003
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 21 maja 2018 08:32 |
Identyfikatory
ISBN: 83-913594-6-8
BPP ID: (59, 12273) wydawnictwo zwarte #12273
PBN ID (hist.): 12273
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.