Identyfikacja i różnicowanie bakterii Lactococcus z wykorzystaniem metod 16S rRNA i RAPD.
Opis bibliograficzny
Identyfikacja i różnicowanie bakterii Lactococcus z wykorzystaniem metod 16S rRNA i RAPD. [AUT.] JUSTYNA GÓRMIŃSKA, MONIKA PYTKA, MATEUSZ STASIAK. W: VI Sympozjum Inżynierii Żywności : 40-lecie Katedry Inżynierii, Warszawa, 26-27 czerwca 2018 r s. 37. Warszawa 2018, [Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji, Wydział Nauk o Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie].
Szczegóły publikacji
Źródło:
VI Sympozjum Inżynierii Żywności : 40-lecie Katedry Inżynierii, Warszawa, 26-27 czerwca 2018 r, s. 37
Wydawca:
[Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji, Wydział Nauk o Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie]
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 15 października 2018 09:28 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 15 października 2018 09:28 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 44337) wydawnictwo zwarte #44337
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.